Γνωρίστε την Bloom By Vicky Zavali

Γνωρίστε την Bloom By Vicky Zavali

Μια πτυχιακή εργασία με θέμα το σαλιγκάρι και τις μοναδικές ιδιότητές του υπήρξε η αφορμή για τη δημιουργία της εταιρείας φυσικών καλλυντικών Bloom by Vicky Zavali. Η αγάπη μου για κάθε τι φυσικό αποτέλεσε το κίνητρο πίσω από αυτήν την επιχειρηματική πρωτοβουλία. Πριν από λίγα χρόνια, δημιουργούμε την Bloom by Vicky Zavali στη Θεσσαλονίκη, με έμφαση στην αντιγήρανση και τη βαθιά ενυδάτωση, χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά.

Η επιλογή του ονόματος Bloom για το Βrand δεν είναι τυχαία, αφού αντιπροσωπεύει το "ανθίζω," ενώ το μότο "ανθίστε μαζί μας" αντικατοπτρίζει τον στόχο μας να μοιραστούμε την ομορφιά.

Σήμερα, το Brand προσφέρει οχτώ κωδικούς, δύο κρέμες νύχτας, δύο 24ωρες και μία ημέρας, όλες εμπλουτισμένες με το ελιξίριο του σαλιγκαριού, το θαλάσσιο κολλαγόνο από φύκια, τις βιταμίνες A, C και E, το αιθέριο έλαιο, καθώς και το εκχύλισμα χαμομηλιού. Παράλληλα, με το Serum της Bloom με εκχύλισμα μπαμπού, το οποίο έχει ενυδατικά και ηρεμιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και ενεργή αγαύη και τριπλό υαλουρονικό οξύ, που ενθαρρύνουν το σχηματισμό κολλαγόνου και αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, κλείνουμε την σειρά περιποίησης προσώπου. Για τις καλοκαιρινές ημέρες του χρόνου δημιουργήσαμε το Bloom Sun μία αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας SPF 30. Τέλος, κλείνουμε με το φυσικό σαπούνι απολέπισης για κυτταρίτιδα και ραγάδες.

Όλες οι συσκευασίες, φιλικές προς το περιβάλλον, είναι κατασκευασμένες από γυαλί και ξύλο μπαμπού, είτε είναι βιοδιασπώμενες, είτε ανακυκλώσιμες.

Επιστροφή στο ιστολόγιο